Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Димитрові завершилася спартакіада пришкільних таборів «Олімпійське літо - 2014»

З 9 по 21 червня в Димитрові серед пришкільних таборів міського відділу освіти проводилася спартакіада ​​«Олімпійське літо - 2014».

Змагання проходили на стадіоні «Шахтар» під керівництвом тренерського колективу дитячо-юнацької спортивної школи.

У програму спартакіади були включені змагання з футболу серед команд хлопчиків, естафетного бігу в 3 етапи по 100 м серед дівчаток і «Веселі старти» серед збірних команд. Усі бажаючі взяли участь у змаганнях зі стрибків і забігах на різні дистанції.

У змаганнях «Веселі старти» перемогу здобула команда ЗОШ № 10 (капітан – Микита Рожков), друге місце посів колектив школи-інтернату (капітан – Денис Сидоренко), а третє – ЗОШ № 17 (капітан – Влад Кочегаров).

Перемогу в змаганнях з футболу здобули вихованці ЗШ № 8 (капітан – Данило Лисих), другими стали юні футболісти ЗОШ № 10, а третіми – команда школи-інтернату.

За підсумками легкоатлетичної естафети серед дівчаток перше місце посіла команда ЗОШ № 17 у складі Лоіди Ахтерової, Поліни Павлишиної та Олени Донченко, на другому місці опинилися дівчата зі школи-інтернату (Аліна Кравченко, Ангеліна Сидоренко, Любов Кравченко), на третьому – команда ЗШ № 8 (Діана Вергун, Ірина Грудницька та Анастасія Нахаєва).

У змаганнях зі стрибків у довжину з місця кращий результат показала Поліна Павлишина (учениця ЗОШ № 17), а у змаганнях зі стрибків через скакалку перше місце виборола Анастасія Цвєткова (учениця ЗОШ № 10).

 
25.06.2014

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах