Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський день в Красноармійську і Родинському зібрав понад 700 учасників

На честь святкування Олімпійського Дня, присвяченого 120-річчю з Дня утворення Міжнародного олімпійського комітету, у Красноармійську та Родинському провели ряд спортивних заходів.

З 16 по 20 червня в Родинському пройшли змагання з пляжного волейболу серед дівчаток і хлопчиків 1998 року народження і молодше. За їх підсумками 1 місце в першій підгрупі посіла пара Євгенія Мельникова та Євген Костюк, 2 місце – Анастасія Кірпікіна та Євген Завгородній, 3 місце – Вікторія Малиновська і Ярослав Сліпенко. У другій підгрупі 1 місце посіли Олександр Мельников і Карина Калибаєва, друге – Аліна Марченко та Родіон Колодій, третє – Дар’я Скиба і Костянтин Антипенко. Команди були нагороджені медалями та грамотами комітету з фізичної культури і спорту Красноармійської міської ради.

21 червня в Родинському на двох пляжних майданчиках відбулися змагання з пляжного міксу. Їх учасниками стали 10 команд з Красноармійська, Родинського, Донецька, Павлограда. Незважаючи на те, що весь день лив дощ, змагання не відмінили. У впертій боротьбі перше місце посіли Олександр Резніков (Донецьк) та Лілія Борисенко (Красноармійськ), друге – Андрій Чмирьов (Родинське) і Євгенія Сощенко (Красноармійськ), а третє – Ігор Петров (Родинське) та Ірина Оберемок (Динас). Переможці були нагороджені медалями та грамотами.

У Красноармійську в період з 16 по 24 червня з метою пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою пройшов ряд спортивних заходів, присвячених Олімпійському Дню. «Кращий стрибун і кращий бігун», «Веселі старти», естафети, першості з регбі, футболу та шашок зібрали безліч бажаючих з користю провести час. Учасники та переможці змагань отримали купу емоцій і вражень.

Усього в заходах взяли участь 718 осіб.

 
24.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах