Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини здобули три нагороди на командному чемпіонаті Європи

21-22 червня в німецькому місті Брауншвейг відбулися змагання командного чемпіонату Європи (супер-ліга). У складі збірної команди України право залишитися серед кращих збірних команд Європи виборювали і 7 спортсменів Донеччини.

За підсумками дводенної боротьби українські легкоатлети посіли шосте місце серед 12 команд, що дозволило їм виконати задачу по забезпеченню місця в супер-лізі на наступний рік.

Перше місце в складі естафетної команди 4х400 м виборола донеччанка Дарина Приступа – 3.27,66.

Потурбувала своїх вболівальників найбільш титулована легкоатлетка Донеччини Ольга Саладуха: у потрійному стрибку її перші дві спроби були невдалими, але Ользі вдалося впоратися із поривчатим вітром та з результатом 14 м 33 см посісти друге місце, поступившись росіянці.

У забігу на 800 м ще одна представниця Донецька Ольга Ляхова фінішувала третьою з результатом 2.03,39.

У метанні диску змагатимуться горлівчани Наталя Семенова та Олексій Семенов, які посіли  п’яте (59 м 14 см) та дев’яте (59 м 65 см) місця відповідно.

На 12-й позиції фінішувала в забігу на 3000 м маріупольчанка Світлана Шмідт – 9.38,44. На жаль, не зуміла подолати хвилювання та кліматичні умови донеччанка Катерина Козлова в стрибках із жердиною – три невдалі спроби та нульовий результат.

Усього за підсумками змагань українці тричі здобували перемоги, чотири рази були другими і посіли п’ять третіх сходинок.

Усього участь у Суперлізі беруть 12 команд. За перше місце атлет отримує 12 очок, за 12-те – одне. У разі відсутності результату, дискваліфікації, фальстарту абощо спортсмен не приносить команді жодного очка.

 
24.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах