Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійське свято в Добропільському районі

Ідеали, покладені в основу Олімпійських ігор Стародавньої Греції, дуже важливі для людства. Ці ідеали не лише дозволили відродити Олімпійські ігри, а й зробити Олімпійський рух благородним і популярним явищем, що охоплює всі континенти і країни. Вони перетворили Олімпійський спорт у свято миру, дружби і прогресу, гармонії тіла і руху, величі розуму і справедливості.

У цьому році відзначається 120-річчя з дня утворення Міжнародного Олімпійського Комітету, і до цієї дати в Добропільському районі було приурочено ряд заходів.

У пришкільних таборах району під девізом «У здоровому тілі – здоровий дух» 20 червня пройшов олімпійський пробіг, учасниками якого стали 200 маленьких спортсменів.

Серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл пройшли турніри з міні-футболу в селах Криворіжжя та Октябрське.

Змагання з легкої атлетики «Стежина здоров’я» в смт. Святогорівка порадували чудовою організацію та безкомпромісністю змагань. Діти отримали багато задоволення під час проходження турів змагання.

Дорослі теж не остались осторонь спортивного свята. Команди району організували в рамках Олімпійського дня турнір з футболу, що пройшов 22 червня в с. Ганнівка.

Наприкінці спортивного свята всі переможці та призери отримали з рук почесних гостей подарунки та заслужені призи.

 
24.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах