Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі пройшов юнацький футбольний турнір

Вперше за довгі роки через ряд причин у Володарському районі було скасовано першість району серед юнаків 1999 року народження. У зв’язку з цим, для цієї категорії спортсменів заплановано проведення трьох турнірів у літній період.

22 червня на стадіоні «Колос» відбувся перший турнір. Взяти участь у ньому прибули юнацькі команди «Олімпік», «Малинівка», колективи Новокраснівської загальноосвітньої школи, Володарської школи № 1 та гімназії «Софія». Ігри проходили за коловою системою на футбольному полі зменшених розмірів.

До складу кожної команди увійшло 5 польових гравців і воротар – влітку тренерам важко зібрати повноцінний склад гравців. Практично всі колективи були сформовані футболістами різних віків, за винятком Володарської загальноосвітньої школи № 1.

Головним завданням організаторів було оформити дозвілля дітей, прищепити інтерес до улюбленої гри, дати можливість проявити себе на футбольному полі. У ході змагань серед всіх команд особливо виділялися юні футболісти Володарської школи № 1. Хлопці самі зорганізувалися для участі в турнірі і довели всім, що в цьому віці їм немає рівних.

Відкриттям турніру стала команда «Олімпік» – друге місце в скарбничці тополінців дає їм право говорити, що вони одні з кращих.

Юні футболісти «Малинівки» змогли порадувати свого тренера І. Ахвердієва третім місцем.

Зовсім юними складами виступали команди Новокраснівської школи та гімназії «Софія». Ці гравці під керівництвом своїх тренерів В. Еменджі і А. Аксьонова напевно ще про себе заявлять.

При підведенні підсумків голова Федерації футболу Володарського району Анатолій Аліпа привітав усіх учасників зі спортивним святом та вручив переможцю та призерам кубки та грамоти. Від імені Федерації футболу він висловив слова подяки всім тренерам, які приділяють увагу розвитку дитячого футболу в районі.

 
24.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах