Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі стартував чемпіонат з футболу

У Володарському районі стартував чемпіонат з футболу. Цього року його учасниками стануть 8 команд: «Олімпік», «Рай-центр», «Малинівка», «Нива», «Спартак», «Скіф», «Зоря», «Легіон». Змагання пройдуть за коловою системою у два кола.

Федерація футболу цього сезону приділила велику увагу підготовці футбольних полів. Ще на початку сезону членами виконкому були перевірені всі футбольні поля. В цілому зроблені невеликі зауваження, які незабаром були усунені. Практично всім командам було рекомендовано продовжити роботу з благоустрою своїх стадіонів. Великою проблемою є відсутність трибун, лавочок для глядачів. Командам потрібно завжди пам’ятати, що створення комфортних умов сприяє залученню більшої кількості вболівальників на домашні ігри.

Трохи про команди. На черговому засіданні виконкому федерації було розглянуто заяви гравців команди «Зоря» про допуск їх до участі в сезоні 2014 року – нагадаємо, у 2013 році команда була не допущена до змагань у зв’язку зі систематичним порушенням статуту Федерації футболу. З деякими умовами команда допущена до участі в цьому році. У цілому великих змін у складі команди не відбулося, лише в основу потрапили молоді перспективні гравці.

Команда «Рай-центр» втратила всіх своїх «тополінців», їм на зміну прийшов ще один «старченковець» Н. Жилов.

У повному складі вступила в боротьбу команда «Спартак» зі своїм беззмінним тренером В. Самарським. Їхні сусіди і постійні суперники команда «Нива» обрала нового лідера, яким став І. Клеванік. Завдання чималі, проблем не менше.

«Олімпік» зібрався у старому своєму складі з невеликим підкріпленням молоді. Досвід і молодість можуть дати успіх.

Зовсім у зміненому складі виступає команда «Скіф». Патріотизм і відданість гравців відійшли на задній план. Нелегким стане сезон, але робота керівництва побудована з прицілом на майбутнє.

Завжди в бойовому дусі команда «Легіон». З ким грати і на якому полі – ніколи не хвилює «малоянісольців». Їх завжди веде вперед К. Ханча.

Цілі і завдання командами поставлені. Боротьба розпочалася.

Підсумки першого туру

«Спартак» – «Нива» - 4:1
«Скіф» – «Рай-центр» - 0:2
«Зоря» – «Легіон» - 5:0
«Олімпік» – «Малинівка» - 4:1
 
23.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах