Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькому вищому училищі олімпійського резерву відбулося урочисте вручення дипломів спеціалістам

20 червня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки випускники отримали дипломи спеціалістів.

В урочистостях взяв участь начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Відкрив захід директор навчального закладу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Анатолій Кучеров.

- Очевидно, що сьогоднішня подія залишиться в пам’яті наших випускників надовго. Вперше вони отримують диплом про освіту, вперше вони стають серйозними і дорослими людьми – сьогодні їх вже можна назвати колегами. Можна і треба, тому що вручення дипломів – це дуже важлива подія, що визначає людську долю на майбутнє. А до цього ми йшли довго – більшість сьогоднішніх випускників прийшло до нас з 8-го класу. Сьогодні це далеко не ті учні, які були 6 років тому. Сьогодні ми бачимо красивих, впевнених людей, які дуже солідно виглядають фізично, досягли високих спортивних результатів, - зазначив Анатолій Кучеров.

Директор навчального закладу також дав випускникам декілька порад і побажань.

- Насамперед, я хочу зорієнтувати вас на те, що ви сьогодні вступаєте у самостійне життя, але ставлення до навчання, освіти, поглядів на життя повинно бути не таке, як було в нашому училищі. Вам потрібно цілком серйозно поставитися до того, що чекає вас попереду. Освічена людина знайде свій шлях у житті. Вчора на державному іспиті я говорив нашим випускникам, що спорт – це тимчасове явище в їх житті, і після великого спорту доведеться трудитися. Багато з тих наших випускників, які закінчили вищі навчальні заклади III-IV рівнів акредитації, працюють в нашому училищі, багато з них проявили себе з високого професійного боку в інших установах і організаціях. І ми пишаємося, що внесли частинку своєї праці в ці досягнення. Ми робили все можливе, щоб ви стали тими, ким зараз є. І я переконаний, що ви внесете в системі спорту щось своє. Адже багато хто з вас досить успішно відчуває себе в спорті, у пізнанні науки, а спорт дуже потребує постійного оновлення. Ми дуже сподіваємося, що у вашому житті, як би там не трапилося, ви не будете забувати своє рідне училище, своїх викладачів. Це допоможе нам зміцнити віру в наших правильних діях, зміцнить наші надії на те, що ми повинні і надалі також трудитися для досягнення високих показників у роботі, - сказав Анатолій Кучеров.

З вітальним словом до випускників звернувся і начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

- Я вітаю вас з тим, що ви стали нашими повноправними колегами. Вітаю і вас, випускники, і вас, викладачі, – ви зробили ще один крок уперед. Цей крок – впевнений. Я сподіваюся, що ви і далі по життю будете йти такими ж впевненими кроками. Не завжди буває просто робити рух вперед. Ви повинні розуміти, що коли йти важко – значить, це дорога в гору. Я бажаю, щоб ви по життю могли справлятися з труднощами, як би не було складно це робити. А ви вмієте це робити – адже кожен з вас має спортивне звання, яке дається не так просто. Кожен вклав багато часу, багато сил, і це праця спільна – праця спортсмена і тренера. Вас навчили мистецтву бути здоровими, сильними, бути чемпіонами. Сьогодні ви отримуєте дипломи вищого училища олімпійського резерву, що носить ім’я нашого легендарного земляка – Сергія Бубки. Я сподіваюся, що ви будете гордо нести звання випускників цього навчального закладу, - сказав Володимир Мицик.

З напутніми словами до випускників звернулися і їх класні керівники, і тренера. Усі вони бажали юним спортсменам досягати нових спортивних успіхів, як на українській, так і міжнародній арені, продовження навчання у вищих навчальних закладах, і висловили надію, що ті в подяку за проведений в училище час радуватимуть своїх «других батьків» життєвим досягненнями.

   

У презентації, яка була запущена для присутніх на великому екрані, випускники мали змогу передивитися найяскравіші миті свого навчання в училищі.

   

На урочистостях звучали вірші у виконанні випускників, тренерсько-педагогічному та обслуговуючому персоналу училища юнаки та дівчата дякували квітами. У якості завершального акорду заходу новоспечені дипломовані спеціалісти, загадавши бажання, запустили повітряні кульки зі сходинок своєї «альма-матер».

Більше фото - на сторінці управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальній мережі Вконтакті.

 
22.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах