Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський день бігу пройшов в усіх дошкільних установах Горлівки

20 червня в усіх дошкільних установах Горлівки пройшов «Олімпійський день бігу» та «Олімпійський урок», організовані міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та міським методичним центром дошкільного відділу департаменту освіти, молоді та спорту.

Метою даного заходу стало залучення дітей дошкільного віку до олімпійських традицій та популяризація здорового способу життя.

Усього в святковому заході взяло участь 856 дітей дошкільного віку.

Діти показали знання про олімпійські види спорту, а святковий захід завершився кросом. Один з найважливіших для дитини рухів – біг. Уміння бігати швидко і вправно допомагає дитині успішно брати участь у рухливих іграх, естафетах, спортивних вправах, змаганнях. Біг є ефективним для виховання витривалості, поліпшення фізичної працездатності. Біг для ослаблених дітей на короткі відстані в невисокому темпі поступово зміцнює здоров’я, а тренована дитина пробігає більше і темп її бігу вище.

Родзинкою святкового заходу в дитячому навчальному закладі № 75 була поява казкових персонажів – Спортіка і Карлсона. Хлопчики та дівчатка пояснювали героям про необхідність вести здоровий спосіб життя, змагалися разом з ними в різних конкурсах та естафетах. Весело і радісно пройшло свято. Маленькі олімпійці, окрім пам’ятних нагород, разом із глядачами та батьками отримали заряд бадьорості та гарного настрою.

 
22.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах