Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» бере «академічну відпустку»

На зустрічі в Москві президент Континентальної хокейної ліги Олександр Медведєв і президент хокейного клубу «Донбас» Борис Колесніков обговорили перспективи участі української команди в чемпіонаті КХЛ. Про це повідомляє прес-служба хокейного клубу «Донбас».

«Відомо, що політична та соціальна обстановка на Україні продовжує залишатися важкою і далекою від стабільності, а сам «Донбас» після того, як у результаті пожежі була серйозно пошкоджена арена «Дружба», тимчасово залишився без домашнього стадіону. Олександр Медведєв і Борис Колесніков зазначили виняткову важливість участі «Донбасу» в КХЛ і цінність чемпіонату Континентальної хокейної ліги для спортивного і культурного життя регіону», – йдеться в повідомленні прес-служби ХК «Донбас».

Детально обговоривши всі нюанси ситуації, що склалася, і оцінивши можливі шляхи її врегулювання, керівники клубу і ліги прийняли наступне рішення:

у цілях збереження за ХК «Донбас» гарантованого місця в Континентальній хокейній лізі клуб входить до складу її акціонерів і набуває частку в ТОВ «КХЛ». У сезоні 2014/2015 команда «Донбас» бере вимушену «спортивну академічну відпустку» терміном на один рік. Діючі зараз контракти хокеїстів і тренерів з «Донбасом» будуть зафіксовані Континентальною хокейною лігою і «заморожені» на один рік. Для підтримки спортивної форми і розвитку професійної кар’єри гравцям «Донбасу» буде надано право укласти однорічні угоди з іншими клубами ліги.

Додамо, що також через нестабільну з точки зору безпеки ситуацію в України сезон-2014/15 у Молодіжній хокейній лізі пропустить донецький МХК «Молода Гвардія». При цьому команда збереже повноправне членство в чемпіонаті.

http://hcdonbass.com

 
19.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах