Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли змагання з велоспорту-маунтенбайку

9 червня в мікрорайоні Заперевальний Будьонівського району Донецька завершився відкритий чемпіонат міста з велоспорту-маунтенбайку.

У змаганнях взяли участь спортсмени Донецька, що представляють ОКДЮСШ «Колос», ОСДЮСШОР з велоспорту, СДЮШОР № 4, СК «Пелетон» і СК «ДМЗ». Крім цього, своїх спортсменів на участь у чемпіонаті міста делегували команди Єнакієвого та Макіївки. Загальна кількість учасників склала 52 спортсмени.

Переможці чемпіонату міста визначалися в шести вікових категоріях (4 категорії серед юнаків та 2 серед дівчат) у двох видах програми – крос-кантрі і роздільний старт-гонка на час на одне коло.

Примітно, що в кожній з категорій в крос-кантрі переможцем ставали спортсмени з різних команд. У віковій категорії 1997 року народження і старше перемогу здобув спортсмен ОКДЮСШ «Колос» Максим Крапивко. Серед спортсменів 1998-1999 рр. н. виграв Юрій Салтиков зі СДЮШОР № 4. Данило Шимширт, що представляє спортивний клуб «Пелетон», став чемпіоном міста серед спортсменів 2000-2001 рр. н., а Максим Подушкін з Єнакієвого став першим у віковій категорії 2002 р. н. і молодше.

У змаганнях серед дівчат перше місце серед спортсменок 1998-1999 рр. н. посіла Єлизавета Арчибасова, яка також представляє Єнакієве. Є друга перемога і на рахунку спортивного клубу «Пелетон». Постаралася Яна Копер, яка була першою у віковій категорії 2002 р. і молодше.

У другому виді змагань – роздільний старт-гонка на час на 1 коло – на найвищу сходинку п’єдесталу піднімалися переважно ті ж спортсмени, що і в крос-кантрі. Серед юнаків з другі перемоги на чемпіонаті міста здобули два Максима – Крапивко і Подушкін, а також Данило Шимширт. А ось Юрія Салтикова у віковій категорії 1998-1999 рр. н. на першій сходинці п’єдесталу змінив Павло Василіогло, що представляє ОСДЮСШОР.

Перемігши в гонці на час серед дівчат, дворазовою чемпіонкою стала Єлизавета Арчибасова. У віковій категорії 2002 р. н. і молодше кращою стала представниця Макіївки Олександра Павлова.

По закінченні змагань призери чемпіонату міста нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
12.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах