Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропільському районі відкрилися 10 пришкільних таборів

Кожного року дітлахи з нетерпінням чекають спекотного літа з його фруктами та ягодами, купанням на річці та походами з піснями біля костра. Та є ще одна прикмета літа – це пришкільні дитячі табори, де панує атмосфера свята, очікування чогось незвичайного та дивовижного.

У цьому році в Добропільському районі відкрилися 10 пришкільних таборів, у яких можливість відпочити отримало 235 дітлахів. З цією метою в районний бюджет було закладено 43 тис. грн. Табори працюватимуть з 2 по 20 червня.

Здійснити дитячі мрії для того, щоб спогади про час у таборі довго ще зігрівали маленькі сердечка, стає метою всіх, хто причетний до роботи в таборах.

Зусилля та співпраця всіх служб сприяє організації цікавого дозвілля дітей. Сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації проводяться круглі столи, бесіди, анкетування на тему здорового способу життя, протидії насильства, гендерної рівності.

Спільно з тренерами районної дитячо-юнацької спортивної школи Добропільської районної ради проводяться спортивні естафети, «Веселі старти», майстер-класи з футболу, боксу, волейболу.

 
12.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах