Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Кіровському відбувся турнір з волейболу з нагоди Дня журналіста

7 червня в Кіровському в спортзалі загальноосвітньої школи № 2 відбувся турнір з волейболу з нагоди Дня журналіста. Змагання пройшли в рамках запланованих заходів, присвячених 25-й річниці виведення радянських військ з Афганістану та 200-річчю з Дня народження Т.Г. Шевченка.

Змагання організували профком ПАТ ДТЕК «Шахти Комсомолець Донбасу», який очолює Іванов Г.А., володар Почесного знака Національної спілки журналістів України, беззмінний секретар первинної журналістської організації м. Кіровське, спільно з відділом по фізичній культурі та спорту Кіровської міської ради та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У спортивному заході взяло участь 3 команди. На жаль, не змогли приїхати заявлені колективи Харцизька та Зугресу. Турнір пройшов з великим спортивним азартом. Змагалися до останнього за кожне очко.

Беззаперечним переможцем змагань стала команда ПАТ ДТЕК «Шахти Комсомолець Донбасу», яка обіграла суперників з рахунком 3:0. Друге місце посів колектив Кіровського, а третє – волейболісти Шахтарська.

Радість перемоги винагородилася кубками, грамотами та грошовими призами.

 
11.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах