Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці для дошкільнят провели спортивне свято «Веселі старти»

Літо – щаслива і весела пора відпочинку, розваг, захоплюючих ігор, а також найбільш сприятливий період для того, щоб зміцнити здоров’я, загартувати організм і набратися сил на весь рік.

6 червня в Горлівці на базі ДНЗ № 146 «Сонячний» відбулося спортивне свято «Веселі старти».

Захід пройшов з метою залучення дітей до фізкультури і спорту, розвитку фізичних здібностей дошкільнят, вдосконалення їх рухових навичок в умовах емоційного спілкування з однолітками. Організаторами спортивного свята виступили Горлівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з міським методичним центром дошкільного відділу департаменту освіти, молоді та спорту.

У заході взяли участь команди ДНЗ № 146 «Сонячний» та ДНЗ № 121 «Райдужний». Діти змагалися в різних конкурсах та естафетах на швидкість, силу, спритність, точність і витривалість. Потішили своїм умінням зображувати види спорту в конкурсі «Показуха» і капітани команд. Крім того, учасники «Веселих стартів» порадували своїми знаннями видів спорту.

Не залишилися осторонь і батьки, які активно підтримували своїх дітей.

Юні спортсмени старанно пройшли всі випробування і заслужили нагороди – грамоти Горлівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», медалі та солодкі призи.

 
10.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах