Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі набирає обертів «Літо спортивне»

Фахівці Маріупольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», згідно з планом проведення спортивно-оздоровчих заходів, прийшли в гості до дітей селища Річкове.

Спільно з комітетом самоорганізації населення «Річковий» організатори запропонували дітлахам позмагатися в індивідуальних конкурсах та ігрових естафетах, а також завданнях на знання Олімпійського руху та спортивній вікторині.

Старші хлопці змагалися в конкурсах на влучність (дартс), жонглюванні м’ячем, змаганні зі стрітболу (кидки на точність). Несподіванкою для суддів став той факт, що найточнішими в кидках із заданих точок (стрітбол) виявилися дівчинки. Так, найбільшу кількість очок набрала Дарина Самойлова, другою з різницею в одне очко стала Маргарита Пащенко, а третє місце посіла Наталія Нудненко. Краще за всіх вміння володіти м’ячем (жонглювання) продемонстрували Артем Васютін і Станіслав Грищенко. У дартсі переміг Кирило Богатир.

Море емоцій і драйву очікували молодших учасників спортивно-оздоровчого свята під час проведення «Веселих стартів». На майданчик вийшли команди «Хмарка», «Дощик» і «Сонечко». Після дев’яти конкурсів перемогу святкували «Хмарки».

Організатори щиро подякували учасникам, наставникам команд і глядачам за проявлену активність і посильну допомогу в проведенні заходу.

Усім учасникам були вручені солодощі, а переможцям та призерам – грамоти і призи: набори для гри в настільний теніс і бадмінтон, набори шашок і шахів.

 
10.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах