Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччанин Руслан Дмитренко може стати кращим легкоатлетом Європи за підсумками травня

Донецький легкоатлет Руслан Дмитренко, який бере участь у змаганнях зі спортивної ходьби, номінований на звання кращого спортсмена травня в Європі.

Про це повідомляє прес-служба Європейської атлетичної асоціації (ЕАА).

4 травня на Кубку світу в китайському Тайцані Руслан Дмитренко на дистанції 20 км у особистих змаганнях завоював «золото», показавши результат 1 година 18 хвилин 37 секунд. Потім він виграв і в командних змаганнях разом з Ігорем Главаном, Назаром Коваленко, Іваном Лосєвим та Ігорем Лященко.

Крім українця в чоловічій номінації також представлені німець Крістіан Рейф (стрибки у довжину), французи Рено Лавіллені (стрибки з жердиною), Джиммі Віко (біг) і Паскаль Мартінот-Лагард (біг з бар’єрами), чех Павел Маслак (біг на короткі дистанції), поляки Павел Файдек (метання молота) і Петро Малаховський (метання диска), а також представники Росії Олександр Лісовий (штовхання ядра), Іван Ухов (стрибки у висоту), Люкман Адамс (потрійний стрибок) та Михайло Рижов (спортивна ходьба).

Голосування за звання кращого атлета місяця триватиме до 16 червня. Віддати свій голос за Руслана Дмитренка можна за наступним посиланням: https://www.facebook.com/EuropeanAthletics/app_651633448222375.

 
06.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах