Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сьогодні в Красноармійську відбулося свято «Здрастуй, літо!», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей

Сьогодні, 3 червня, у Красноармійську на бульварі Андрющенко пройшло свято «Здрастуй, літо!», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей.

Радість і щастя на дитячих обличчях, гучний сміх і радість, захоплення від всього, що відбувається – таку нагороду отримали організатори заходу.

Місцева влада Красноармійська підготувала насичену програму для найменших мешканців міста. До юних красноармійчан прийшли улюблені герої казок, які влаштували дітлахам безліч ігор, спортивних естафет і вікторин. Старші діти із задоволенням взяли участь у Веселих стартах.

Хлопці по достоїнству оцінили студію боді-арту і майстерню з виготовлення квітів із гофрованого паперу. Охочих поекспериментувати було хоч відбавляй.

А ось юні художники могли залишити свої малюнки прямо на асфальті у розпорядженні творчо налаштованих малюків були кольорові крейди. В основному хлопчики і дівчатка малювали море і пальми, свої сім’ї, сонце і квіти.

Не обійшлося і без солодких призів кожен учасник конкурсу отримав ласощі. Ну а під кінець заходу за традицією всі діти отримали морозиво.

 
03.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах