Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі відбувся фестиваль спорту до Дня захисту дітей

2 червня у Володарському районі на спортивному містечку стадіону «Колос» пройшов фестиваль спорту, присвячений Дню захисту дітей.

Захід було проведено за підтримки Володарської райдержадміністрації, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту і районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У турнірі взяли участь команди гімназії «Софія», Володарської загальноосвітньої школи № 1 і Новокраснівської школи.

З вітальним словом до учасників змагань звернулася заступник глави Володарської райдержадміністрації Валентина Андрієнко, побажавши всім успіхів, перемог і мирного неба над головою.

Фестиваль складався із 6 дисциплін: серед хлопчиків – підтягування на перекладині, віджимання на брусах, серед дівчаток – віджимання від лавки, підйом тулуба, серед хлопчиків і дівчаток – стрибки через скакалку, настільний теніс.

Усі учасники проявили волю до перемоги, ніхто не хотів поступатися. Інтрига зберігалася до останнього змагання – настільного тенісу. Після перших чотирьох видів представники гімназії «Софія» і Володарської загальноосвітньої школи мали однакову кількість очок. У стрибках через скакалку «софієвці» здобули переконливу перемогу і випередили володарців на 1 очко, а в настільному тенісі Володарська ЗОШ № 1 зайняла останнє місце.

За результатами всіх дисциплін кращою командою фестивалю стала гімназія «Софія». Друге місце зайняли учні Володарської ЗОШ № 1, а третє – Новокраснівської ЗОШ. Переможці були нагороджені кубками та грамотами.

 
03.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах