Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Випускникам Донецького вищого училища олімпійського резерву вручили атестати

30 травня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки пройшли останній дзвоник та урочисте вручення атестатів для випускників 11-х класів.

Відкрив захід директор навчального закладу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Анатолій Кучеров. Висловивши сподівання, що навчання в училищі назавжди залишить добрий слід у пам’яті випускників, він побажав хлопцям та дівчатам довгого щасливого спортивного шляху.

На урочистостях були присутні начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та чемпіонка Європи, фіналістка XXIX Олімпійських ігор в Пекіні, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Юлія Кревсун.

Володимир Мицик привітав 11-класників з отриманням першого важливого самостійно заробленого документа – атестата зрілості. Він висловив упевненість в тому, що всі учні ДВУОР зуміють гідно представити рідний навчальний заклад і область на найвищому рівні, і побажав кожному випускнику подальших успіхів у спорті і в особистому становленні.

Юлія Кревсун поділилася своїми теплими переживаннями, як колишня випускниця УОР і як тренер, побажала юним спортсменам нових життєвих перемог і підкорення спортивних вершин.

На урочистостях звучали вірші та пісні у виконанні випускників, які також показали створений ними фільм про життя в навчальному закладі, зачитали клятву вірності рідному училищу і подарували панно, на тлі веселки якого кожен залишив слід своєї руки. Тренерсько-педагогічному та обслуговуючому персоналу дякували квітами. Апогеєм свята став загальний вальс, де викладачі, батьки та випускники емоційно злилися в єдиному пориві.

 
02.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах