Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся легкоатлетичний забіг «За здоровий спосіб життя»

Загальна кількість учасників пробіжки становила 160 осіб, але з урахуванням того, що до колони бігунів приєднувалися перехожі, усього в забігу взяло участь близько 200 чоловік.

Варто відзначити, що на старт забігу вийшли не тільки мешканці Краматорску, але й гості із сусідніх міст. В основному в пробіжці «За здоровий спосіб життя» взяли участь молоді люди, але і серед старшого покоління знайшлися небайдужі люди.

Головними гаслами бігунів були: «Ні сигаретам, ні алкоголю, вони відбирають силу і волю!», «Пиво, горілка і тютюн забезпечать тобі рак!», «Алкоголю скажімо «Ні», тому що це - шкода!».

Дистанція пробігу склала 4 км. Фінішувавши на центральній площі міста, бігуни взяли участь у спортивних іграх: масові присідання і віджимання, спаринги, жим гирі, перетягування канату. Найактивнішим учасникам були вручені пам'ятні подарунки.

Ініціаторами акції виступили молоді мешканці Краматорску, які ведуть здоровий спосіб життя. Організаційну підтримку заходу надав відділ молоді та спорту Краматорської міської ради.

 
02.04.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах