Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині розпочинає свій хід Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

1 по 30 квітня у всіх містах і районах Донецької області буде проводитися Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Метою цього щорічного проекту, старт якому був дан ще в 2007 році, є поліпшення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за допомогою підготовки до весняно-літнього періоду спортивних споруд різного типу. Основна увага приділяється найпростішим спортивним спорудам за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

 

Участь у місячнику беруть підприємства, установи та організації усіх форм власності, навчальні заклади, органи самоорганізації населення, об'єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області. Координацію робіт щодо проведення місячника в Донецькій області здійснює Донецький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» – його співробітники здійснюють виїзди в міста та райони області для перевірки якості виконуваних робіт на місцях.

На підставі попередньо наданих планів міст та районів Донецької області протягом місяця заплановано привести до ладу 2 358 спортивних майданчиків, з яких: 812 – за місцем проживання, 192 – у місцях масового відпочинку населення, 1449 – при навчальних закладах. Загальна кількість населення, яку планується залучити до робіт з ремонту та благоустрою спортивних об'єктів, складає більше 274 тисяч чоловік.

У бюджетах міст і районів запланована досить значна фінансова підтримка місячника – 720 810 грн., також планується залучити 2 356 500 грн. позабюджетних коштів.

Необхідно відзначити, що протягом трьох останніх років, за результатами Всеукраїнського рейтингу «Спорт для всіх – спільна турбота», Донецька область утримує першість по Україні в обсягах робіт у рамках місячника. Чотири рази міста нашого регіону отримували перші місця: у 2008 р. – м. Волноваха, у 2009 р. – м. Красноармійськ, у 2010 р. – м. Донецьк, в 2012 р. – м. Добропілля.

 
01.04.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах