Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Наші спортсмени здобули 7 нагород на всеукраїнських змаганнях з велотреку

13-17 травня у Львові пройшли всеукраїнські змагання з велотреку: Кубок України з олімпійських дисциплін серед чоловіків і жінок та чемпіонат України з неолімпійських дисциплін серед юніорів і юніорок, чоловіків і жінок до 23 років.

Донецька область на змаганнях була представлена в складі 7 спортсменів.

Валерія Кононенко (на фото), майстер спорту міжнародного класу (ОСДЮСШОР м. Донецьк, тренер – Красов В.Р.), здобула три медалі різного ґатунку в змаганнях серед жінок. Спортсменка стала кращою в омніумі, до якого входить 6 видів програми: групова гонка по очках на 120 кіл, групова гонка «скретч», індивідуальна гонка переслідування (у трьох видах вона посіла перші місця), гонка з вибуттям (2 місце), гіт на 250 м (3 місце) та гіт на 500 м (4 місце). Також Валерія здобула «срібло» у командній гонці та «бронзу» в олімпійському спринті.

Ілля Клепіков, майстер спорту міжнародного класу (ОСДЮСШОР- ОКДЮСШ «Динамо», м. Донецьк, тренери Сауткіна Л.Г. - Рибін В.І.), здобув дві золоті нагороді в командній гонці та індивідуальній гонці переслідування серед чоловіків до 23 років.

Анастасія Зубко та Анжела Тетерич (ОСДЮСШОР - УОР м. Донецьк, тренери – Чуть С.М. та Мирза М.М.) посіли третє місце в командній гонці переслідування серед жінок.

У чемпіонаті України з неолімпійських дисциплін серед юніорок (6 видів програми) Анастасія Зубко зайняла третю сходинку в гонці з вибуттям.

 
19.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах