Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Єнакієвому відбувся матч зонального етапу обласного турніру з міні-футболу серед загальноосвітніх шкіл, за якими закріплені майданчики зі штучним покриттям

15 травня в Єнакієвому в рамках зонального етапу обласного турніру з міні-футболу серед команд загальноосвітніх шкіл, за якими закріплені майданчики зі штучним покриттям, відбулася зустріч колективів з Кіровського та Єнакієвого.

Участь у другому етапі турніру брали команди-переможці перших міських етапів. У рамках однієї із зон мали зустрітися спортсмени з Авдіївки, Горлівки, Ясинуватої, Ясинуватського району, Єнакієвого та Кіровського, але відбувся лише матч між єнакієвцями – господарями майданчика – та кіровчанами.

Не зважаючи на це, гра виявилася видовищною. Перший тайм завершився з рахунком 0:7 на користь команди із Кіровського, а фінальний свисток зафіксував загальний рахунок гри 2:9. Таким чином, переможці – команда Кіровської загальноосвітньої школи № 2 – отримали право участі у фіналі обласного турніру, який має відбутися 24-25 травня в Макіївці.

По закінченню гри команди нагородили кубками та грамотами.

 
16.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах