Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Очно-заочний чемпіонат України з радіозв’язку на коротких хвилях пройде в невиїзному форматі

У зв’язку з непростою ситуацією, яка склалася в Україні та в Донецькому регіоні, очно-заочний чемпіонат України з радіозв’язку на коротких хвилях 2014 року хоч і проходитиме в заплановані терміни – 6-8 червня, але без виїзду до Горлівки.

Оргкомітет змагань доводить до відома спортсменів, які надіслали свої заявки на участь, що всі правила про проведення чемпіонату залишаються колишніми (вони прописані в положенні). Учасникам, які претендують на перемогу, потрібно не забути про аудіо- та відеозаписи всього тесту, а так само мати фото-позиції, де чітко видно намет і генератор. У разі будь-яких питань суддівська колегія може запросити від учасника фото і фрагмент аудіозапису.

Також учасники, за 2 години до початку тесту, у телефонному режимі з директором змагань Сергій UX7IA отримують два позивних. По закінченні тесту, протягом двох годин спортсмени відправляють свої звіти електронною поштою на адресу суддівської колегії OZCHU2014@ukr.net. Для тих, у кого немає можливості відправити звіт протягом двох годин, дається час до доби.

Попередні результати змагань з’являться на сайті OZCHU2014.com через дві доби, а ще через дві доби будуть оголошені остаточні результати.

 
15.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах