Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов чемпіонат області з боулінгу серед спортсменів з порушенням слуху

Спортивний боулінг серед глухих, особливо серед молоді, останнім часом активно розвивається. Свідченням тому є регулярне проведення змагань з цього виду спорту. У цьому році чемпіонат області з боулінгу серед спортсменів з порушенням слуху пройшов 27 березня в боулінг-центрі «Максимум» торгово-розважального центру «Донецьк-Сіті».

Організатори змагань: Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та Донецьке обласне відділення Спортивної федерації глухих України.

У змаганнях взяло участь 55 чоловік з міст Горлівки, Донецька, Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Макіївки, Маріуполя.

Учасники змагалися в індивідуальних розрядах. У результаті запеклої боротьби серед чоловіків перше місце виборов Микола Войташев (м. Горлівка), на другому місці – Віталій Кривоніс (м. Дружківка), на третьому – Сергій Бетко (м. Донецьк). Перше місце серед жінок зайняла Надія Черниш (м. Дружківка), на другому – Тетяна Демченко (м. Слов'янськ), третє місце розділили Маргарита Бондаренко (м. Горлівка) та наймолодша 14-річна учасниця змагань Лера Кононенко (м. Маріуполь).

Кращий результат турніру серед жінок показала спортсменка м. Дружківки Надія Черниш, набравши 200 очок в партії, серед чоловіків кращим виявився Сергій Бетко (м. Донецьк) з результатом 199 очок. Переможці та призери нагороджені медалями, пам’ятними кубками та грамотами.

 
01.04.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах