Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ФК «Олімпік» став переможцем Першої ліги чемпіонату України 2013-2014 та отримав право участі у Прем’єр-лізі наступного сезону

Перемога чернігівської «Десни» над «Олександрією», яка відбулася 11 травня в рамках 27-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу, достроково зробила чемпіоном змагань донецький «Олімпік».

Донеччани, що виступають в першості України всього третій рік, завоювали історичні для себе золоті медалі за три тури до кінця турніру.

З виходом у Прем’єр-лігу всі футболісти донецької команди отримають звання майстрів спорту.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає футбольний клуб «Олімпік» із історичним досягненням.

«Шановні керівники, футболісти і тренери ФК «Олімпік»!

Прийміть щирі вітання з історичним для вашого клубу досягненням – перемогою у Першій лізі чемпіонату України з футболу сезону 2013-2014 та завоюванням перепустки до Прем’єр-ліги наступного сезону!

Той факт, що золоті медалі першості Ви завоювали за три тури до кінця турніру, свідчить про високий рівень організації роботи всієї структури клубу. Це є заслугою керівництва, тренерського складу, гравців команди.

Досягнення Вашого клубу перепише історію донецького футболу – уперше вищу лігу чемпіонату України представлятимуть відразу три команди зі столиці шахтарського краю.

Бажаємо Вам яскравих перемог вже на новому для себе рівні!».

 
12.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах