Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці дівчата визначали кращих у міні-футболі

29-30 квітня і 6-7 травня в Горлівці на базі футбольного майданчика зі штучним покриттям ГНВК І-ІІІ ступенів № 14 – багатопрофільний ліцей «Лідер» пройшла відкрита першість міста з міні-футболу серед дівчат навчальних закладів усіх рівнів акредитації.

Ці змагання стали традиційними і проводилися вже втретє. З кожним роком збільшується кількість команд-учасниць, і цього разу вона склала 8 колективів.

За підсумками турніру кращою стала команда «Олімп» (тренер – Сергій Білуха). Друге місце посіли спортсменки ліцею побуту та сфери послуг (тренер – Анатолій Бурмістров), а третє – представниці технікуму харчової промисловості (тренер – Володимир Волошин).

Кращим бомбардиром турніру стала Олена Деркач, кращим воротарем – Катерина Пархоменко. Кращим гравцем турніру визнана Олена Чан.

Змагання були організовані відділом фізичної культури та спорту департаменту освіти, молоді та спорту Горлівської міської ради спільно з Горлівським технікумом харчової промисловості.

Усі команди були нагороджені грамотами, цінними призами, футбольними м’ячами та оригінальними тортами. Подарунки командам та учасникам надали спонсори турніру, також голова міської федерації футболу Віктор Бондаренко нагородив морозивом усіх учасниць та глядачів змагань.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні. Якість гри команд у цьому турнірі показала, що жіночий футбол у місті отримує гідний розвиток і користується все більшою популярністю.

 
08.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах