Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий чемпіонат міста з плавання «Веселий дельфін»

У Донецьку на базі СК «Дельфін» пройшов відкритий чемпіонат міста з плавання «Веселий дельфін».

За перемогу в чемпіонаті боролися юнаки та дівчата 2002 року народження і молодше. Участь у змаганнях взяли 242 спортсмени, які представляли команди з Донецька (ДЮСШ № 9 «Кіровець», СК «Петровський», КДЮСШ «Динамо», збірна ДНУ, два колективи ДЮСШ № 6 з водних видів спорту), а також з Шахтарська і Макіївки. Відзначимо, що по одному спортсмену ДЮСШ № 9 «Кіровець» і КДЮСШ «Динамо», а також 9 плавців ДЮСШ № 6 входять до резервного складу збірної України.

У черговий раз статус фаворита чемпіонату підтвердили плавці дитячо-юнацької школи № 6. Спортсмени цього закладу зайняли весь п’єдестал пошани в змаганні серед дівчат за результатами багатоборства. Чемпіонкою міста стала Діана Щепа, друге місце посіла Євгенія Жукова, а третє місце – Євгенія Вєтрова.

У змаганні з багатоборства серед юнаків у боротьбу за призові місця вдалося вклинитися спортсмену з Макіївки. Антон Бірюков завершив чемпіонат на другому місці. Перше і третє місця знову виграли спортсмени ДЮСШ № 6. Чемпіоном став Сергій Агаджанян (він має кращий результат в Україні на 200 м батерфляй серед юнаків), а Дмитро Руло завершив змагання з третім результатом.

У загальнокомандному заліку кубок переможців відкритого чемпіонату міста отримали спортсмени ДЮСШ № 6. СК «Петровський» і ДЮСШ № 9 «Кіровець» завершили змагання на другому і третьому місцях відповідно.

Після закінчення змагань усі призери нагороджені дипломами та грамотами.

Відзначимо, що за підсумками чемпіонату міста виконаний 61 норматив масового розряду, 6 нормативів I розряду, а також 4 нормативи кандидата в майстри спорту України, які підкорилися спортсменам ДЮСШ № 6: Микиті Комарову, Валентину Сидоренку, Юлії Букановій та Ользі Чикарьковій.

 
06.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах