Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку пройшли традиційні змагання із загальної фізичної підготовки

На Харцизькому міському стадіоні щорічно 2 травня проходять змагання із загальної фізичної підготовки.

У програму змагань входять метання 3-кілограмової цегли, підтягування серед чоловіків, віджимання лежачи серед жінок, стрибки з місця і біг на 60 метрів.

Змагання проводилися в двадцять перший раз і були присвячені пам’яті Григорія Гуденка – відомого в минулому спортсмена-десятиборця, вихованця харцизьких тренерів.

Цього року в змаганнях брали участь колишні і діючі легкоатлети, у тому числі й ті, хто приїхав з інших міст України і ближнього зарубіжжя. Наймолодшому учаснику – Владиславу Чехлянкову – виповнилося 8 років, а найстаршому – заслуженому тренеру України з легкої атлетики Миколі Шаповалову – 79 років.

Переможцями у різних вікових категоріях стали: до 35 років – Олена Олійник та Сергій Мячиков; 36-40 років – Ольга Суровень; 41-50 років – Наталія Ісаєва; 51-60 років – Юрій Штирхунов; 61-65 років – Григорій Денисов; 66-70 років – Юрій Щукін та Олексій Апанасенко; 71-75 років – Геннадій Трубніков; 76-80 років – Микола Шаповалов.

Допомогу в організації та проведенні змагань надали президент міської федерації легкої атлетики, заступник міського голови Сергій Шупик, приватний підприємець Ю.Є.Штирхунов та в.о. начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Харцизької міської ради, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Шпортало.

Додамо, що 8 травня в Харцизьку відбудеться легкоатлетична естафета серед навчальних закладів, присвячена Дню Перемоги. Початок змагань – о 10:00 на площі ім. Леніна.

 
06.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах