Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині завершується місячник облаштування спортивних майданчиків

Станом на 30 квітня, згідно отриманим на місцях даним, у містах та районах Донецької області було відремонтовано 2 517 об’єктів – серед них 1 524 спортивні споруди та майданчики, які знаходяться на балансі учбових закладів, 749 – за місцем проживання, 244 – у місцях масового відпочинку населення. При цьому учасниками робіт з облаштування спортивних майданчиків стали 239 625 чоловік (у містах – 190 170, у районах – 49 455). Для проведення зазначених робіт залучено 748 800 гривень бюджетних коштів та 1 173 040 гривень позабюджетних коштів.

Нагадаємо, метою Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», який проводиться в області щороку вже увосьме, є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону.

Участь в місячнику приймають підприємства, установи та організації усіх форм власності, учбові заклади, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області. Координацію робіт з проведення місячника в Донецькій області здійснює Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Донецька область протягом останніх років утримує лідируючі позиції в Україні за обсягами робіт в рамках місячника. Чотири рази міста нашого регіону отримували перші місця: у 2008 р. – Волноваха, у 2009 р. – Красноармійськ, у 2010 р. – Донецьк, у 2012 – Добропілля. Із загальним рейтингом регіонів за результатами участі у Всеукраїнському місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота» в 2013 році можна ознайомитися тут.

 
06.05.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах