Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Докучаєвську підвели підсумки «Тижня здоров’я»

У Докучаєвську пройшла урочиста церемонія закриття «Тижня здоров’я», ініційована міським головою Ігорем Скорбіліним.

Глядачі Центру культури та дозвілля ім. О.С. Пушкіна з натхненням вітали всіх учасників «Тижня здоров’я» – спортсменів, тренерів, педагогів, волонтерів Центру соціальних служб для сім’ї та молоді, творчу молодь міста.

А почала церемонію заступник Докучаєвського міського голови Олена Корячек. Вона зазначила, що завдяки міцним спортивним традиціям і зацікавленості докучаєвців за тиждень було проведено 87 спортивно-масових заходів і змагань. Заступник мера подякувала відділу у справах сім’ї, молоді та спорту за організацію та проведення свята. Окремо Олена Корячек зазначила зміцнення нової традиції – відкриття до «Тижня здоров’я» нових спортивних об’єктів у місті. Так, цього року на спортмайданчику в мікрорайоні додалося нове спортивне обладнання.

Почесним гостем церемонії став директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олексій Найденко. Уже другий рік він приїжджає в Докучаєвськ, відзначаючи високий рівень організації спортивних заходів до Всесвітнього Дня здоров’я: «Ваше місто – єдине в області, яке проводить навіть не день, а Тиждень здоров’я. І тим самим ви виконуєте важливу соціальну задачу – зміцнення здоров’я дітей, популяризуючи здоровий спосіб життя. Що дуже важливо, керівництво міста правильно ставиться до виконання цих завдань. А якщо є правильне розуміння у міської влади, то стають можливі й такі прекрасні проекти».

За перемоги в змаганнях і активну участь у «Тижні здоров’я» були вручені грамоти міського голови, сертифікати на придбання спортивного інвентарю та спортивної форми, а також призи від Донецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

 
29.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах