Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Прес-конференція, присвячена підсумкам спортивного 2012 року

     2012 рік можна вважати роком, у якому пройшли значущі процеси формування фізичної культури та спорту в нашому регіоні як вагомого способу у визначенні якості життя для населення. Про це сказав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Віктор КІРБАБА вчора на прес-конференції, присвяченій підсумкам спортивного 2012 року.

     У зв’язку з тим, що 2012 рік пройшов під знаком Року спорту та здорового способу життя, особливий колорит мали понад 20 спортивних заходів, що проходили на території регіону. Загалом у містах та районах області проведено понад 3 тисячі заходів, з загальним охопленням 150 тис. осіб.

     На сьогоднішній день продовжується робота щодо підготовки міжнародних іміджевих змагань – чемпіонату світу з легкої атлетики серед юнаків 2013 року, чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

     При цьому найголовнішим завданням має стати піднесення дитячого та масового спорту як основи для розвитку спорту вищих досягнень. Нині в Донецькій області працюють 119 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, у тому числі обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів. Займаються в ДЮСШ області 52 069 тис. дітей і підлітків (15,9% від загальної кількості учнів загальноосвітніх шкіл).

 
27.12.2012

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах