Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли змагання зі стрибків на акробатичній доріжці

25 квітня в Донецькому національному технічному університеті завершився відкритий чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці.

У змаганнях взяло участь 29 спортсменів з Донецька. За звання чемпіона акробати боролися за програмою 1 розряду, кандидата в майстри спорту та майстра спорту.

За програмою першого розряду серед юнаків перше місце посів Петро Сенів, друге – Віталій Земкович, а на третій позиції розташувався Сергій Воронезький. У змаганні дівчат цієї ж програми кращий результат продемонструвала Валерія Бенедюк. На другому місці завершила чемпіонат Анастасія Губарєва, а Ксенія Ковалько стала бронзовою призеркою.

За програмою кандидатів у майстри спорту України серед юнаків чемпіоном міста став Данило Янович. Його головні конкуренти Дмитро Руденко та Данило Бузанов закінчили змагання на другій і третій сходинці п'єдесталу відповідно. Серед дівчат рівних у боротьбі за титул не знайшлося Анастасії Сібеченковій. Другий результат показала Ольга Резнік, а третій – Євгенія Здор.

Жаркою вийшла боротьба за титул за програмою майстра спорту України. Через невелику кількість учасників п'єдестал пошани в змаганні серед юнаків складався тільки з двох спортсменів. Звання чемпіона виграв Павло Михайлюк, а Єгор Ганжела став другим. А ось змагання серед дівчат за цією програмою виграла Аліна Коробейнікова, друге місце завоювала Яна Парсаданян, а Алефтіна Зуфарова закінчила змагання на третьому місці.

По закінченні змагань призери та переможці чемпіонату нагороджені грамотами комітету з фізичної культури спорту Донецької міської ради та медалями від спонсорів змагань.

 
29.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах