Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці відбулося свято любителів велосипедного спорту

26 квітня в Костянтинівці відбулося свято любителів велосипедного спорту, яке зібрало понад 90 людей з Костянтинівки, Дружківки, Краматорська та Артемівська.

Організаторами заходу виступили міський комітет з фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Головною умовою для учасників була наявність велосипеда і бажання. Збір, реєстрація та інструктаж учасників пройшли у парку «Ювілейний». Серед учасників були і чоловіки, і жінки, і діти. Наймолодшому з них було 10 років, а найстаршому – 77 років.

Після привітальних слів заступника міського голови Віктора Василенка та директора міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бориса Каманова колона велосипедистів у супроводі співробітників місцевої ДАІ висунулася на свій маршрут.

Програму свята склали велопробіг протяжністю 20 км, активний відпочинок на природі з рухливими іграми (волейбол, бадмінтон) та справжні польові каша і чай, приготовані силами співробітників місцевої пожежної охорони.

 
28.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах