Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбувся відкритий чемпіонат міста зі швидкісного спуску на спеціальних велосипедах

Сьогодні, 26 квітня, у Маріуполі в районі водної станції «Маркохім» відбувся відкритий чемпіонат міста з Mini Downhill – швидкісного спуску на спеціальних велосипедах.

Захід проводився за підтримки виконкому міської ради та безпосередньо під патронатом голови комісії з питань молодіжної політики, справ сім’ї, культури та спорту Володимира Курського.

У вітальному виступі під час відкриття Володимир Курський подякував усім, хто відгукнувся на заклик організувати і провести змагання, і висловив надію на поповнення рядів любителів екстремальних видів спорту.

У Маріуполь приїхали позмагатися спортсмени з Горлівки, Донецька, Макіївки, Дружківки і Краматорська.

Змагання проводилися у двох категоріях – на «двопідвісних байках» (амортизатори на передній вилці велосипеда і на задній підвісці), а також «картейли» (амортизатори тільки на передній вилці). У залік спортсмена брався найкращий час за підсумками двох заїздів.

Траса крутого спуску довжиною 500 метрів рясніла обов’язковими трамплінами, віражами і так званими «швидкісними» ділянками. Глядачі, що прийшли подивитися змагання, отримали справжнє задоволення, заряд адреналіну та позитиву.

Після підбиття підсумків призові місця в категорії «двопідвісні байки» розподілилися таким чином:

1 місце – Антон Бородін (Маріуполь);
2 місце – Владислав Соловей (Донецьк);
3 місце – Олексій Бородін (Маріуполь).

У категорії «картейли» весь п’єдестал пошани зайняли маріупольські екстримали. Третій час на фініші показав Олексій Шабанов, другий результат – у Руслана Лановенка, а кращим тут став Микола Синельников.

Від партнерів змагань переможцям та призерам були вручені медалі та призи, серед яких – сувеніри, квитки в кіно, знижки на придбання запасних частин для велосипедів.

Попереду у любителів екстриму – підготовка до етапів Кубка України, які планується провести в травні в Дніпропетровську та Запоріжжі.

 
26.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах