Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Першість міста з кросу серед студентів

       Вчора в лугопарку (парк ім. Гурова) в легкоатлетичному кросі змагалися студенти маріупольських ВНЗ 3-4 рівнів акредитації.
       Дані змагання є черговим видом Спартакіади. Традиційно, боротьба розгорнулася між кросменів Приазовського державного технічного університету та Маріупольського державного університету. Першими вийшли на старт дистанції довжиною в 1км юнаки. З перших метрів, своїм активним початком і запропонованим темпом , Михайло Андрущенко (МДУ) дав зрозуміти суперникам про свої серйозні наміри на перемогу. Утримавши лідерство, Михайло першим перетнув лінію фінішу. У дівчат забіг на дистанцію 500м проходив за таким же «сценарієм». Студентка ПДТУ Тетяна Мельник, стала переможцем у цій дисципліні. Варто відзначити, що переможці є також і неодноразовими призерами чемпіонатів Донецької області з легкої атлетики.
      Після підбиття підсумків місця в командному заліку розподілилися наступним чином:
      Перше місце - збірна команда студентів Приазовського державного технічного університету, друге - команда Маріупольського державного університету.
      З об'єктивних причин і незалежних від представників обставин, на жаль, у змаганнях не змогла взяти участь збірна команда студентів Азовського морського інституту Одеської морської Академії. У минулому сезоні спортсмени цього ВНЗ були в числі призерів змагань з кросу і створювали приємну інтригу в боротьбі за командний результат.

 
25.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах