Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


22 квітня парк Дружби в Костянтинівці знову зібрав разом учнівську та студентську молодь Костянтинівки

Довгоочікуваною подією став міський туристичний зліт «Молодіжний альянс».   Організатором зльоту виступив відділ у справах сім'ї та молоді міської ради, міський комітет з фізичної культури і спорту , міський центр здоров'я населення « Спорт для всіх», центр соціальних служб для сім'ї дітей та молоді, служба у справах дітей, міське проводове радіо «День» .

Примітно, що турслет проводився в рамках 200-річчя з дня народження українського поета Т.Г.Шевченка. Цt було відображено в Положенні турслет і повинно було в обов'язковому порядку бути присутнім, як елемент в оформленні туристичних станів.

А почалося все зі слів привітання до молоді секретаря міської ради Юрія Григоровича Розумного і плавно перейшло в представлення команд «Турист - звучить гордо!». Після проведеного жеребкування, отримавши маршрутні листи, хлопці кинулися до туристичних «гарячих точок»: «Влучний стрілець» (дартс) , «Встановлення намету» , «Велика скакалка» , «Біг в мішках», «Санітарний пост», поляна знань «Шевченкіана» (10 питань, три варіанти відповідей по творчості Т.Шевченка). «Перетягування каната: «Ми - команда!» (між командами за Олімпійською системою на вибування), «Туристичний привал» з піснями і жартами зібрав всі команди на великій галявині. Керівники станцій, які одночасно були і членами журі гідно оцінили туристичні стани і неперевершені кулінарні шедеври - кулеші.

    Весняна природа, гарна погода і відмінний настрій стали вірними супутниками хлопців у подоланні туристичних етапів.

     Проходження етапів турслет закінчилося підбиттям підсумків. Важко і відповідально було журі приймати рішення, адже кожній команді була притаманна своя «родзинка». І, тим не менш, 1 -е місце на туристичному Олімпі належить команді «БЕГіс» (Костянтинівське медичне училище , 2 - е місце зайняла команда «Ліски» (професійний будівельний ліцей (№ 39) , 3 - місце команда «Гайдамаки» вищого професійного училища (№ 113) , за участь у турслет була відзначена команда «Дружба» (індустріальний технікум) .

     Найактивніші учасники були нагороджені грамотами в номінаціях: «Невичерпний оптимізм» - Тетяна Нурмухаметова (КПСЛ № 39) , «Необмежений туристичний ресурс» - Колесникова Вікторія (КВПУ № 113), « Вищий туристичний пілотаж» - Льодовик Всеволод (КМУ) , «ТурЕНЕРДЖІ » - Обухів Валерій (КІТ) .

    Прагнення організаторів об'єднати молодь міста увінчалася успіхом! І в цьому не може бути ніяких сумнівів, коли поруч такі хлопці!!

 
25.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах