Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Приазов’ї визначились з номінантами до обласного етапу «Олімпійське лелеченя»

28 березня в Маріуполі пройшов третій зональний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей 5-6 класів «Олімпійське лелеченя».

У легкоатлетичному манежі «Азовець» зустрілись 4 команди, які представляли місто Маріуполь, Новоазовський, Тельманівський та Волноваський райони.

Учасників заходу привітав голова Донецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Анатолій Кучеров: «Уже третій рік поспіль проходить таке свято спорту, як цей захід «Олімпійське лелеченя». Це не просто змагання, де є один чемпіон та призери. Це змагання, де перемагає команда, у яких одна мета, один дух. Вам потрібно пліч о пліч долати всі перешкоди, бути однодумцями у своїх рішеннях, одним словом – бути однім цілим. Це і є загальна мета цього проекту, щоб через багато років на зустрічі однокласників ви могли згадати, як разом перемагали».

За підсумками змагань найбільш згуртованою командою виявилися господарі. Друге місце посів колектив Волноваського району, трете – представники Тельманівського району.

Кожен учасник отримав грамоту та подарунки від Донецького обласного відділення НОК України. Команда-переможець буде боротися за перемогу на обласному етапі «Олімпійського лелеченя», який відбудеться 4 квітня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України
 
28.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах