Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ЦПОР « Дончанка» - срібний призер чемпіонату України WU- 1

У фіналі наші дівчата поступилися Костопільським «Ліцею 1».
Чемпіонат України з футболу серед дівчат WU- 17 брав місто Умань Черкаської області. Участь у змаганнях взяли 12 команд. На груповому етапі команди були поділені на 4 групи (по три команди в кожному квартеті). Наша команда потрапила до групи С разом з харківським Житлобудом - 2 - ХОВУФК та збірної Черкаської області.
Волею календаря перший тур «Дончанка» пропускала, спостерігаючи за грою конкурентів. В очному протистоянні між командами Житлобуд- 2 - ХОВУФК - зб. Черкаської області перемогу здобули харків'яни з рахунком 6:0.

Всі результати першого туру:
Група А. Волинянка - ДЮСШ 3 (Волинська обл., Івано -Франківськ) - Спартак (Чернігів) 1:0
Група B. Торпедочка (Миколаїв) - Чорноморочка (Одеса) 6:0
Група C. СБ Черкаській обл. - Житлобуд- 2 - ХОВУФК 0:6
Група D. Ліцей 2 (Костопіль) - СДЮШОР 16 (Київ) 2:1
У другому турі чемпіонату у гру вступили донецькі дівчата. Для того, щоб не залежати від суперників у боротьбі за вихід з групи, нашій команді потрібна була лише перемога. З цим завданням «Дончанка» впоралася чудово, перемігши 2:1. Дубль на рахунку Лашко.

Результати другого туру:
Група А. Спартак - ДЮСШ 1 (Хмельницький) 2:0
Група B. Чорноморочка - Ліцей 1 (Костопіль ) 0:12
Група C. Житлобуд- 2 - ХОВУФК - ЦПОР " Дончанка " 1:2
Група D. СДЮШОР 16 - Ятрань - ДЮСШ ( Уманський район ) 0:3
У третьому турі наша команда не залишила живого місця від оборони збірної Черкаської області, перемігши з рахунком 10:1. По разу у воротах суперника голами відзначилися Соломаха, Кумеда і Бундюк, двічі ворота суперника розписалися Крючкова і Лашко. Героєм же поєдинку стала Петрик , яка три рази вразила ворота суперників, оформивши тим самим хет-трик.

Результати третього туру:
Група А. Волинянка - ДЮСШ 3 - ДЮСШ 1 6:0
Група B. Торпедочка - Ліцей 1 1:7
Група С. ЦПОР " Дончанка " - зб. Черкаської області 10:1
Група D. Ліцей 2 - Ятрань - ДЮСШ 5:0
Посівши перше місце в групі, ЦПОР « Дончанка » зійшлася обличчям до обличчя з Волинянка - ДЮСШ №3. Основний час поєдинку завершився в нічию 1:1 (єдиний гол на рахунку Огаркова) . В результаті фіналіста чемпіонату довелося визначати серії пенальті. У ній удача посміхнулася донецьким дівчатам. Перемога по пенальті 5:4 і попереду головний матч чемпіонату.
У фіналі донецьким футболістам протистояв Костопільський «Ліцей 1». На жаль, гра рівних команд завершилася не на нашу користь. Удвічі прикро, що долю матчу вирішив автогол. У доданий до першого тайму час свої ворота вразила Рибалкіна. Весь другий тайм «Дончанка» усередині намагалася відігратися, але всі спроби нанівець зводила оборона костопольцев. Не дав результату і фінальний штурм. Таким чином, Умань наші дівчата покидають срібним призером чемпіонату WU- 17. Переможцем чемпіонату стала команда «Ліцей 1», бронзовим призером - «Волинянка - ДЮСШ 3».
Результати матчів плей- офф:
Матч за 9 місце. Черкаська обл. - СДЮШОР 16 1:4
Матч за 7 місце. Спартак - Ятрань - ДЮСШ 5:0
Матч за 5 місце. Житлобуд- 2 - ХОВУФК - Торпедочка 6:0
Матч за 3 місце. Волинянка - ДЮСШ 3 - Ліцей 2 0:0 ( пен. 2:0)
Півфінал . Волинянка - ДЮСШ 3 - ЦПОР " Дончанка " 1:1 ( Огаркова ) (пен. 4:5 )
Півфінал . Ліцей 1 - Ліцей 2 3:1
Фінал . ЦПОР " Дончанка " - Ліцей 1 0:1
Після закінчення турніру були названі кращі гравці турніру. Приємно відзначити, що один з призів відвозять додому наші дівчата. Кращим голкіпером чемпіонату визнана Тетяна Слісаренко, воротар команди «Дончанка». В інших номінаціях кращими гравцями визнано: кращий захисник - Альона Команда («Спартак»), кращий півзахисник - Любов Мохнач (« Волинянка - ДЮСШ № 3»), кращий нападник - Діана Ковтун («Житлобуд- ХОВУФК»). Кращим голеадором чемпіонату стала чемпіонка Вікторія Головач, голи якої не раз приносили перемогу Костопільським «Ліцею-1».

 
23.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах