Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З «Донбасом» в серці!

18 квітня 2014 року на базі Садівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шахтарського району делегація співробітників клубу, яку очолив захисник «Молодої Гвардії» Станіслав Зінченко, поспілкувались з юними вболівальниками з Шахтарського району. У зустрічі взяли участь працівники сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, адміністрація та учнівський актив Садівської ЗОШ.
Головною метою заходу стало сприяння популяризації діяльності ХК «Донбас» в регіоні, формування навичок здорового способу життя серед школярів та становлення позитивного морального обліку вболівальника хокею в регіоні.
Фактично, фан-клуб був відкритий ще на початку грудня 2013 року, але до урочистого відкриття та візиту хокеїстів через щільний графік ігор та тренувань під час сезону, так і не дійшло. "Все почалось з того, що одного разу я потрапила на хокей і побачила всю велич цієї гри. Після цього в мене виникла ідея подарувати таку можливість і дітям, тим більше, що у нас багато, хто цікавиться спортом. Незабаром, в нашому регіоні ми створили фан-клуб. Бажаючих приєднатися до наших рядів багато, в основному це старшокласники, приблизно з  7-8-го по 11-й клас", - розповіла куратор фан-клубу,  головний спеціаліст сектору у справах молоді та спорту Шахтарської райдержадміністрації  Марина Бублик.
Участь у заході взяли понад 40 осіб. Спілкування з представниками клубу нікого не залишило байдужим: чисельність бажаючих приєднатися до дитячого фан-клубу ХК «Донбас» поступово збільшується.
Таким чином, Шахтарський район офіційно приєднався до шкільного фан-руху ХК «Донбас».

 
23.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах