Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


18 квітня 2014 року в місті Дебальцеве проходила міська спартакіада допризовної молоді, організована міським центром «Спорт для всіх»

В змаганнях взяли участь 6 команд юнаків з освітніх установ міста. До програми спартакіади були включені 6 видів спорту, що сприяють формуванню навичок справжніх воїнів: стрільба, підтягування на перекладині, біг на 100 м, метання гранати, подолання смуги перешкод і винесення пораненого з поля.
Кращий результат у бігу на 100 м показав Махров Владислав (ЗОШ №1) - 13.01 сек, Гонтаренко Єгор (ЗОШ №6) показав другий результат - 13.08 сек, а третє місце зайняв Вшанов Данило (ЗОШ №5) з результатом 13.17 сек.
У вправі підтягування на перекладині юнаки в цьому році показали досить високі результати. Так переможцем у цьому виді став Магит Михайло (школа №4), який підтягнувся 25 разів, а учень школи №6 Федченко Олексій підтягнувся 22 рази, посівши друге місце. На третьому - учень школи №5 Бєдіна Єгор з результатом 20 підтягувань. Такі результати викликають повагу.
В особистому заліку зі стрільби з гвинтівки перше місце зайняв Дмитро Росляков з ПТУ, вибивши трьома пострілами 22 очки, друге - Антонов Ігор з 5-ї школи (20 очок), третє - Татуревич Вадим з 4-ї школи (18 очок).
У змаганні з метання гранати Ф-1 на дальність перемогу здобув Шульженко Валерій (ЗОШ №1), який зміг закинути гранату на 41 метр. Зовсім трохи не добросили до зазначеної вище позначки Єлева Микола (40 м) і Вергун Владислав (39 м), зайнявши друге і третє місця відповідно.
На смузі перешкод кращий результат показав Ночівля Дмитро (ЗОШ №5), який подолав її за 1 хв 04 сек. Трохи повільніше (за 1 хв 06 сек) пройшов дистанцію Науменко Олександр (ЗОШ №1). І, нарешті, третє місце дісталося Кравченко Родіону (ЗШ №6), який подолав смугу перешкод за 1 хв 09 с.
Пораненого з поля швидше за всіх винесла з «поля бою» команда ЗШ №3 (за 1 хв 02 сек), друге і третє місце поділили команда ЗШ №6 (за 1 хв 07 с) і команда ЗШ №6 (за 1 хв 09 с).
В результаті боротьби допризовників перше місце зайняла дружня команда із ЗОШ №6, друге - ЗОШ №1, а третє - ЗОШ №4. Батьківщина може бути спокійна, майбутні захисники готові її захищати!

 
19.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах