Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Довідка щодо перевірки ходу проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» в Красноармійську

16 квітня 2014 року провідним спеціалістом обласного центру «Спорт для всіх» Федоренко Юлією Сергіївною здійснено виїзд до м. Красноармійська з метою перевірки ходу проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» та достовірності виконаної роботи.
Під час перевірки відбулася зустріч з головою комітету з фізичної культури та спорту міської ради м.Красноармійська Поліщуком В.І.
До перевірки були надані наступні документи: копія розпорядження Красноармійського міської ради від 11.03.2014 №56 рг «Про проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх-спільна турбота»», склад організаційного комітету щодо підготовки та проведення  Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх-спільна турбота» від 11.03.2014 № 56 рг.
Станом на 16.04.2014 року у м. Красноармійську до Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх-спільна турбота» було залучено 4120 чоловік , використано 45 тис. грн. позабюджетних коштів, відремонтовано 30 майданчиків, у т.ч. 10 майданчиків, які знаходяться на балансі учбових закладів, 18 майданчиків за місцем проживання, 2 майданчики у місцях масового відпочинку населення. Розміщено 1 оголошення у пресі, 2 публікації в газеті.
На спортивних об’єктах, запланованих до упорядкування, були проведенні роботи з прибирання території та вивозу сміття, благоустрою та озелененню прилеглих до спортивних об’єктів територій, перевірка та ремонт спортивного обладнання на майданчиках.

1. Спортивний майданчик зі штучним покриттям розміром 42х22 м для гри у міні-футбол, який знаходиться на балансі ЗОШ №1, має гарний стан. Майданчик огороджений, зроблена розмітка футбольного поля. Футбольні ворота цілі та пофарбовані. Під час проведення міні-футболу на ворота вішаються сітки. Територія вся прибрана від сміття

 
19.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах