Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі пройшов фінал сільських спортивних ігор з волейболу серед жінок

На минулих вихідних пройшов фінал сільських спортивних ігор з волейболу серед жінок. Змагання відбулись на паркеті волейбольного комплексу Маріупольського державного університету.

На попередньому етапі 10 команд були розділені на 2 підгрупи за територіальним принципом. До фінальної частини потрапили волейболістки Краснолиманського, Слов’янського, Першотравневого та Володарського районів. На жаль, спортсменки Красного Лиману не змогли прибути на змагання, тому фінальний турнір проходив за коловою системою. Перегравши своїх суперниць з однаковим рахунком 2-0, чемпіоном стала команда Володарського району (тренери - Ісмаіл Ахвердієв, Костянтин Ханча, голова райради ФСТ «Колос» - Анатолій Кобзар). Срібні нагороди завоювали спортсменки Слов’янського району (голова РО ФСТ «Колос» - Іван Костянецький), «бронзу» - колектив Першотравневого району (тренер - Петро Троян, голова райради ФСТ «Колос» - Надія Попова). Кращою спортсменкою визнано Ганну Чавдар (Володарський район).

Слід відзначити, що на підтримку на трибунах забезпечили більше сотні глядачів, серед яких - голова Першотравневої РДА Борис Тріма, заступник голови Володарської РДА Володимир Яйленко, керівники сільськогосподарських підприємств, учнівська молодь.

Переможці та призери нагороджені грамотами, кубками та медалями. Попереду спортсменів чекають змагання з міні-футболу в програмі сільських спортивних ігор Донеччини.

 
27.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах