Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецька ЦПОР «Донеччанка» вийшла у фінал чемпіонату України з футболу серед жіночих команд

В Умані триває чемпіонат України WU17 з футболу серед жіночих команд.

Участь у змаганнях бере і донецька команда ЦПОР «Донеччанка». Головні тренери Тетяна Громовська і Наталія Малига в заявку на чемпіонат внесли 16 дівчат: Тетяна Свинаренко, Оксана Кориненко, Валерія Лебединська, Лада Лагутіна, Анастасія Дейнека, Діана Мінакова, Юлія Зозуля, Віталія Будаева, Ірина Рибалкіна, Софія Соломаха, Христина Огаркова, Аліна Бундюк, Анастасія Кумеда, Лідія Лашко, Анна Петрик, Людмила Крючкова.

На груповому етапі наші футболістки здобули дві перемоги, обігравши колектив Житлобуд-2-ХОВУФК (Харків) і збірну Черкаської області з рахунком 2:1 (дублем відзначилася Лідія Лашко) і 10:1 (забивали Софія Соломаха, Анастасія Кумеда, Аліна Бундюк, Людмила Крючкова - 2, Лідія Лашко - 2, Анна Петрик - 3) ​​відповідно.

У півфіналі ЦПОР «Донеччанка» зіграла внічию з «Волинянкою-ДЮСШ 3» – 1:1, гол на рахунку Христини Огаркової. Згідно з регламентом, путівку до фіналу дівчата розігрували в післяматчевих пенальті, де перемогу з рахунком 5:4 здобули донецькі футболістки.

У фіналі чемпіонату України WU17, який відбудеться в Умані сьогодні, 15 квітня, ЦПОР «Донеччанка» зустрінеться з командою «Ліцей 1» (Костопіль). Початок матчу – о 13:00. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією матчу тут.

 
За інформацією прес-служби ФК «Донеччанка»
 
15.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах