Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області стала другою на чемпіонаті України з хортингу серед чоловіків та жінок

У Дніпропетровську в спортивному комплексі Українського державного хіміко-технологічного університету відбувся чемпіонат України з хортингу серед чоловіків та жінок.

Змагання пройшли в розділах «двобій» (основний розділ – проводиться у два раунди, які відрізняються за екіпіруванням та арсеналом прийомів), «форма» (демонстрація навчально-спортивних комплексів) та «показовий виступ» (демонстрація техніки груповим виступом спортсменів).

Від Донецької області на чемпіонаті взяло участь 18 спортсменів, які в підсумковому командному заліку посіли друге місце.

Кращою на змаганнях стала збірна Києва, а третє місце зайняли представники Кіровоградщини.

Хортинг як вид спорту засновано в Україні і розробка його правил змагань була спрямована на виключно природний винахід техніки самозахисту та спортивних прийомів єдиноборства. Ідея виникнення хортингу як комплексної системи самовдосконалення особистості, заснованої на фізичному, морально-етичному та духовному вихованні, пов’язана з відродженням давніх народних традицій, що передавалися з покоління в покоління.

Спортивне єдиноборство «хортинг» названо на честь Хортиці – сакрального центру український козаків. Розвиток хортингу має на меті спортивне виховання сильного й здорового суспільства на основі традиційних духовних цінностей українського народу.

 
15.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах