Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецьк прийняв чемпіонат України з гирьового спорту

У Донецьку на базі Донецького юридичного інституту МВС пройшов чемпіонат України з гирьового спорту.

Змагання є відбірковими до чемпіонату Європи з гирьового спорту, який відбудеться з 12 по 16 травня в Санкт-Петербурзі (Російська Федерація), та етапу Кубку світу, що пройде в Лас-Вегасі (США) у вересні.

За путівки на майбутні офіційні старти на помостах боролися найсильніші спортсмени-гирьовики країни. Усього учасниками змагань стали більше 150 спортсменів, які представляли 12 команд з різних регіонів України: Харківської, Полтавської,  Донецької, Львівської, Кіровоградської, Рівненської, Житомирської, Київської, Закарпатської, Волинської, Дніпропетровської областей та Києва.

На чемпіонаті розігрувалися комплекти медалей у двох номінаціях серед чоловіків та юніорів – двоборство, довгий цикл, у ривку серед жінок та юніорок, а також видовищні командні змагання в естафеті (чоловіки, збірні областей).

За підсумками змагань у естафеті збірна Донецької області стала кращою і серед юніорів, і серед чоловіків. У складі чоловічої команди виступали Станіслав Клименко, Артур Сасик, Павло Лепинський, Андрій Степурський і Леон Белицький, а серед юніорів – Станіслав Клименко, Андрій Степурський та Леон Белицький.

У заліку змагань серед юніорів спортсмени Донеччини стали другими, поступившись харків’янам, а серед дорослих – третіми, пропустивши вперед представників Харківщини та Полтавщини.

Зазначимо, що в індивідуальних змаганнях чотириразовим чемпіоном України став Станіслав Клименко (на фото справа), який виступає у ваговій категорії 63 кг, – у двоборстві та довгому циклі і серед юніорів, і серед чоловіків.

 
14.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах