Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні важкоатлети Донеччини відзначилися низкою нагород на чемпіонатах України у Хусті

У місті Хуст Закарпатської області відбулися чемпіонати України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 13 та до 15 років, що зібрали близько 370 учасників.

Донецьку область на змаганнях представили 16 спортсменів, з яких 10 піднялися на п’єдестал пошани. У сумі двоборства 3 важкоатлети стали чемпіонами, 4 – бронзовими призерами. Загалом юнаки та дівчата із Донеччини здобули 23 медалі, з урахуванням «малих» за вправи.

Переможцями у своїх вагових категоріях стали:

- у в/к понад 73 кг вікової групи до 13 років – представник Дружківки Тимофій Строчук із результатом у сумі двоборства 185 кг;

- у в/к до 59 кг вікової групи до 15 років – Злата Міхович (ДОСФКСП ім. С. Бубки/ОСДЮСШОР, Бахмут/Білозерське) із сумою двоборства 132 кг;

- у в/к до 89 кг вікової групи до 15 років – Михайло Малюк (ДОСФКСП ім. С. Бубки/ОСДЮСШОР, Бахмут/Білозерське) із трьома рекордами України: у ривку – 120 кг, у поштовху – 141 кг, у сумі двоборства – 261 кг.

Бронзові призери:

- у в/к до 49 кг вікової групи до 13 років – Анастасія Лінкіна (ДОСФКСП ім. С. Бубки/ОСДЮСШОР, Бахмут/Білозерське) із сумою двоборства 80 кг;

- у в/к понад 71 кг вікової групи до 13 років – Аліна Лук’яненко (ОСДЮСШОР, Краматорськ) із сумою двоборства 100 кг;

- у в/к понад до 55 кг вікової групи до 15 років – представник Дружківки Ілля Лелякін із сумою двоборства 138 кг;

- у в/к до 73 кг вікової групи до 13 років – Матвій Ремез (ДОСФКСП ім. С. Бубки/ОСДЮСШОР, Бахмут/Селидове) із сумою двоборства 126 кг.

Володарі малих нагород:

- Софія Борисюк, яка представляє також Сумську область – «срібло» за поштовх у в/к понад 81 кг вікової групи до 15 років;

- дружківець Данило Іванов (ОСДЮСШОР) – «бронза» за ривок у в/к до 96 кг вікової групи до 15 років;

- Вартан Овсеп’ян (ДОСФКСП ім. С. Бубки/ОСДЮСШОР, Бахмут/Селидове) – «бронза» за поштовх у в/к до 73 кг вікової групи до 15 років.

Підготували переможців і призерів національних змагань тренери-викладачі Ігор Обухов, Віктор Кузнєцов, Володимир Жога, Олег Санніков, Софія Капранчук, Денис Задрановський, Ігор Обухов (молодший).

 
 
 
19.10.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах