Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На змаганнях серед військових ветеранів «Strong Spirit’s Games» представники Донеччини здобули 9 нагород

11-13 жовтня в іспанській столиці Мадриді у рамках спортивного фестивалю «Arnold Classic Europe» Федерація стронгмену України започаткувала міжнародні змагання серед військових ветеранів «Strong Spirit’s Games».

Три ветерани з Маріуполя в складі української збірної мали можливість проявити себе в різних спортивних дисциплінах у суперництві з членами команд Сполучених Штатів Америки, Естонії, Ірландії та Нідерландів.

Сергій Дубов виборов «золото» у вправах ривок гирі, ейрбайк, жим лежачи на рази та був другим у веслуванні на тренажері 100 секунд і 100 метрів.

Михайло Будика відзначився двома срібними нагородами у вправах жим лежачи на максимум та жим лежачи на рази, «бронзою» у ривку гирі, став четвертим в ейрбайку, у веслуванні на тренажері 100 секунд та сьомим у веслуванні на 100 м.

Роман Мещеряков здобув «срібло» в ейрбайку, посів четверте місце у ривку гирі та п’яті місця у веслуванні на тренажері 100 секунд і 100 метрів, а також у вправі жим лежачи на рази.

Сердечна вдячність і низький уклін за стійкість, відвагу й героїзм усім захисникам та захисницям України! Пишаємося і підтримуємо наших мужніх воїнів – як тих, хто нині боронить нашу незалежність та свободу на передовій, так і тих, хто має почесний статус ветерана!

 
 
 
 
18.10.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах