Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дартсмен з Авдіївки Едуард Гончаров - переможець ІV етапу Кубку України з дартсу Кривому Розі

12-13 жовтня у місті Кривий Ріг відбулися всеукраїнські змагання з дартсу: чемпіонат України (особистий залік, дисципліна "КРІКЕТ") та ІV етап Кубку України (особистий залік, дисципліна "501 DO").

У змаганні чемпіонату України з дартсу в особистому заліку в дисципліні "КРІКЕТ" взяли участь 52 спортсмена з 9 областей і столиці держави. Донецьку область представили: Максим Пивошенко, Едуард Гончаров, Олена Пивошенко (Авдіївська міська громада), Дмитро Акользін та Світлана Анісімова (Маріупольська міська громада).

Дмитро Акользін та Едуард Гончаров впевнено пройшли груповий етап, але припинили участь на стадії 1/16 фіналу. У змаганнях серед жінок спортсменки не змогли вийти із групи.

У змаганні ІV етапу Кубку України з дартсу в особистому заліку в дисципліні "501 DO" взяли участь 64 спортсмена з 9 областей.

Результати участі представників Донецької області: у змаганнях серед жінок Олена Пивошенко отримала нагороду за найкоротший лег, а в змаганнях серед чоловіків Максим Пивошенко та Дмитро Акользін зупинилися на стадії 1/16 фіналу, Едуард Гончаров, багаторазовий переможець чемпіонатів та Кубків України з дартсу, впевнено пройшов груповий етап, 1/16 фіналу, 1/8 фіналу, 1/4 фіналу і здобув почесне 1 місце у важкій боротьбі за фінал зі спортсменом з Кривого Рогу.

Перемога Едуарда Гончарова стала приємним закінченням ІV етапу Кубку України з дартсу в особистому заліку в дисципліні "501 DO".

Наступні всеукраїнські змагання з дартсу заплановано провести в грудні у Львові.

 

 

 
17.10.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах