Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо працівників освіти з професійним святом!

Шановні працівники освіти, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Сьогодні день тих, хто сіє зерна мудрості та доброти у серця молоді. Ваша невтомна праця і відданість своєму покликанню безпосередньо сприяють вихованню покоління, що стане рушієм змін!

Освіта – це той фундамент, на якому будується не лише особистий успіх кожного громадянина, але й майбутнє держави в цілому. У час, коли Україна на полі бою відстоює свою незалежність і суверенітет, саме освітяни є носіями світла знань і культури. Ви формуєте світогляд молодих людей, які здатні протистояти викликам сучасності та забезпечувати розвиток нашої країни навіть в умовах війни! Окрема подяка вчителям фізичної культури, які гартують характер і зміцнюють силу волі школярів, створюють базу для плекання нових чемпіонів, формування сильної й здорової нації.

Низький уклін освітянам за висококваліфіковану працю і найсердечніші побажання з нагоди свята! Хай доля щедро дарує добре здоров’я, злагоду й затишок в оселі, а також потужну підтримку однодумців, безмежні наснагу та натхнення, які були би запорукою успішного втілення в життя всіх благих задумів і цікавих ініціатив!

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
06.10.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах