Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краснолиманські футзалістки стали бронзовими призерками чемпіонату України (І ліга)

У місті Гребінка Полтавської області відбулися фінальні змагання чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд I ліги.

Право грати у фіналі турніру сезону 2013/2014 завоювали вісім команд країни, які були розподілені на дві групи. До групи «А» увійшли колективи «Уніспорт»-«Багіра»-ДЮСШ (Красний Лиман), «Богдан» (Черкаси), «СумДУ»(Суми), «Біличанка» (Київська область). Групу «Б» склали «КДЮСШ-8» (Харків), «Ніка НПУ-2» (Полтава), «Атлетика» (Одеса), «Фортуна» (Харківська область).

На першому етапі команди зіграли за коловою системою, після чого відбулися «стикові матчі» у розподіленні місць.

Дівчата з Красного Лиману в групі перемогли колективи «Богдан» (Черкаси) – 6:4, «СумДУ» (Суми) – 3:1 та зазнали поразки від «Біличанки» (Київська область) – 3:7. Після цього наші спортсменки отримали право зіграти в матчі за третє місце, де з рахунком 5:2 обіграли полтавську «Ніку». Тренером футзалісток є Олександр Рєзніков.

Зазначимо, що кращим гравцем в команді бронзових призерок чемпіонату України визнали Софію Рубан, яка в минулому сезоні стала кращим молодим гравцем чемпіонату України з жіночого футболу. А особисту нагороду в складі краснолиманської команди – перемогу в номінації «кращий захисник» змагань – отримала Олена Барсова.

Переможцем чемпіонату стала команда «Біличанка» з Київської області, а друге місце посіли футзалістки харківської «КДЮСШ-8».

 
13.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах